RESTAURANTEN

Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst.

Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer. Et uformelt, koselig sted. Med vennlig og effektiv service. Vinkartet er profesjonellt utarbeidet av dyktige vinkelnere, og utfyller rettene på en unik måte. Mulig har vi også byens beste uteservering, med fantastisk beliggenhet.

I restauranten har vi hatt to retter fast på menyen vår siden vi åpnet: vår utmerkede rekesandwich og Fisketorgets fiskesuppe.

Utenom disse to rettene endres menyen vår utefra sesong, råvaretilgang og kokkenes fantasi. Vi prioriterer også alltid lokalfanget sjømat fremfor langreiste varer.

Fisketorget i Stavanger skal fremstå som et innovativt og fremtidsrettet sjømatutsalg, hvor høy kvalitet og ferskhetsgrad, stort utvalg, solid kompetanse og ekstraordinær servicegrad preger virksomheten.

Åpningstider

ÅPNINGSTIDER:

Restauranten
Mandag – Lørdag: 11 – 22.30
(Kjøkkenet stenger 21.00)

Fiskedisken
Mandag – Fredag: 10 – 17
Lørdag: 10 – 15

 

Prisliste

Sesongens meny!

Her lager vi menyene i utgangspunktet utefra fangst og sesong.
Ønskes en fastsatt meny; Gi beskjed så setter vi ett meny forslag til dere.

3 retter 560.-
4 retter 620.-
5 retter 680.-
6 retter 760.-
7 retter 850.-

«Litt av alt»
Smak på 5 av rettene fra kveldens meny
499 ,-

BESTSELGEREN

Fisketorgets fiskesuppe
fisk, reker, grønnsaker, gressløkolje og brødchips
#
Dagens fangst
sesongens råvarer og tilbehør
#
Dagens dessert

560.-

Fisketorget Skalldyr BONANZA!!

Vi kan sette sammen et fantastisk skalldyrplatå til dere utefra råvaretilgjengelighet.
Dette blir servert på et 2 etg. høy platå.

Inkluderer:
krabbeklør, reker østers, kongekrabbe, hummer, kamskjell, blåskjell, fyllt krabbe.
NB! Forbeholdt råvaretilgjengelighet. (Utvalget kan veriere fra sesong til sesong)
Sereveres med aioli, urtemajones, syltet rødløk, brød.

999,- pr. person (Minimum 2 personer)
1250.- pr. person (Minimum 2 personer)
(Prisen inkluderer ½ fl husets champagne pr. person)

Fisketorgets Suppefond

Her på Fisketorget lager vi sykt mye suppe. Vi prøver å gjøre vår bit, og bidra til fellesskapet. Derfor har vi startet Fisketorgets Suppefond, der to øre per liter suppe solgt går til et godt formål.

Supp-O-Graf

Supp-O-Grafen viser eksakt hvor mye suppe vi har solgt hittil i år. Til høyre er en oversikt over hvor mye suppe vi har solgt, og hvor langt det er igjen til å nå vårt mål om å slå rekorden fra 2018 på 30959.54 porsjoner

Pin It on Pinterest