RESTAURANTEN

Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst.

Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer. Et uformelt, koselig sted. Med vennlig og effektiv service. Vinkartet er profesjonellt utarbeidet av dyktige vinkelnere, og utfyller rettene på en unik måte. Mulig har vi også byens beste uteservering, med fantastisk beliggenhet.

I restauranten har vi hatt to retter fast på menyen vår siden vi åpnet: vår utmerkede rekesandwich og Fisketorgets fiskesuppe.

Utenom disse to rettene endres menyen vår utefra sesong, råvaretilgang og kokkenes fantasi. Vi prioriterer også alltid lokalfanget sjømat fremfor langreiste varer.

Fisketorget i Stavanger skal fremstå som et innovativt og fremtidsrettet sjømatutsalg, hvor høy kvalitet og ferskhetsgrad, stort utvalg, solid kompetanse og ekstraordinær servicegrad preger virksomheten.

Åpningstider

ÅPNINGSTIDER:

Restauranten
Mandag – Lørdag: 11 – 24
(Kjøkkenet stenger 22:00)

Fiskedisken
Mandag – Fredag: 10 – 17
Lørdag: 10 – 15

Prisliste

Sesongens meny!

Her lager vi menyene i utgangspunktet utefra fangst og sesong.
Ønskes en fastsatt meny; Gi beskjed så setter vi ett meny forslag til dere.

3 retter 510.-
4 retter 580.-
5 retter 670.-
6 retter 750.-
7 retter 840.-

«Litt av alt»
Smak på 5 av rettene fra kveldens meny
499 ,-

BESTSELGEREN

Fisketorgets fiskesuppe
fisk, reker, grønnsaker, gressløkolje og brødchips
#
Dagens fangst
sesongens råvarer og tilbehør
#
Dagens dessert

510.-

 

LUTEFISKMENY

LUTEFISKMIDDAG

LUTEFISK EXCLUSIVE
SOTET LUTEFISK MED BRENT PURRELØK OG TRØFFEL
JORDSKOKK I VARIASJON, LUFTIG POTETSKUM SPLITTET MED
GRESSLØKOLJE
#
KLASSISK LUTEFISK
LUTEFISK MED ERTESTAPPE LAGET PÅ FERSKE OG TØRKEDE ERTER
BACON FRA IDSØE, KOKTE MANDELPOTETER OG SENNEPSAUS
#
RISKREM
MED BÆR OG KARAMELLISERTE NØTTER
649.-

LUTEFISK EXCLUSIVE
SOTET LUTEFISK MED BRENT PURRELØK OG TRØFFEL
JORDSKOKK I VARIASJON, LUFTIG POTETSKUM SPLITTET MED
GRESSLØKOLJE

FORRETT               189.-
HOVEDRETT          489.-
2 SERVERINGER   589.-

KLASSISK LUTEFISK
LUTEFISK MED ERTESTAPPE LAGET PÅ FERSKE OG TØRKEDE ERTER
BACON FRA IDSØE, KOKTE MANDELPOTETER OG SENNEPSAUS

1 SERVERING         339.-
2 SERVERINGER    439.-

RISKREM                 119.-
MED BÆR OG KARAMELLISERTE NØTTER

3 RETTER LUTEFISKMENY                                                   599.-
3 RETTER LUTEFISKMENY MED 2 SERVERINGER            659.-

VINPAKKE 4 GLASS                                                               480.-
ØLPAKKE 4 GLASS                                                                480.-
AKEVITTFJØL 4 SMAKER                                                      288.-

 

Fisketorget Skalldyr BONANZA!!

Vi kan sette sammen et fantastisk skalldyrplatå til dere utefra råvaretilgjengelighet. Dette kan enten serveres som Platå eller i form av en buffet.

Pr kuvert:
½ hummer, krabbeklør, fyllt krabbe, østers Gilliardeu, Reker og sjøkreps. Sereveres med aioili, urte majonais, majonais, sylta løk, vintersalat, brød og smør

999,- pr pers (Minimum 2 pers)
Prisen inkluderer ½ fl champagne pr person

Fisketorgets Suppefond

Her på Fisketorget lager vi sykt mye suppe. Vi prøver å gjøre vår bit, og bidra til fellesskapet. Derfor har vi startet Fisketorgets Suppefond, der to øre per liter suppe solgt går til et godt formål.

Supp-O-Graf

Supp-O-Grafen viser eksakt hvor mye suppe vi har solgt hittil i år. Til høyre er en oversikt over hvor mye suppe vi har solgt, og hvor langt det er igjen til å nå vårt mål om å slå rekorden fra 2018 på 30959.54 porsjoner

Pin It on Pinterest