RESTAURANTEN
Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer. Et uformelt, koselig sted. Med vennlig og effektiv service. Vinkartet er profesjonellt utarbeidet av dyktige vinkelnere, og utfyller rettene på en unik måte. Mulig har vi også byens beste uteservering, med fantastisk beliggenhet.
I restauranten har vi hatt to retter fast på menyen vår siden vi åpnet: vår utmerkede rekesandwich og Fisketorgets fiskesuppe.
Utenom disse to rettene endres menyen vår utefra sesong, råvaretilgang og kokkenes fantasi. Vi prioriterer også alltid lokalfanget sjømat fremfor langreiste varer.
Fisketorget i Stavanger skal fremstå som et innovativt og fremtidsrettet sjømatutsalg, hvor høy kvalitet og ferskhetsgrad, stort utvalg, solid kompetanse og ekstraordinær servicegrad preger virksomheten.
ÅPNINGSTIDER:
Restaurant
Mandag – Lørdag: 11.00 – 00.00
(Kjøkkenet stenger 22.00)
Fiskedisken
Mandag-fredag 10:00 – 17:00
Lørdag 09:00 – 15:00
Søndag: stengt
Kveldens meny!
Her lager vi menyene i utgangspunktet utefra fangst og sesong.
Ønskes en fastsatt meny; Gi beskjed så lager vi ett menyforslag til dere.
3 retter 720.-
4 retter 760.-
5 retter 840.-
6 retter 940.-
7 retter 1050.-
«Litt av alt»
Smak på 5 av rettene fra kveldens meny
680,-
BESTSELGEREN
Fisketorgets fiskesuppe
fisk, reker, grønnsaker, gressløkolje og brødchips
#
Dagens fangst
sesongens råvarer og tilbehør
#
Dagens dessert
680.-
Fisketorget skalldyr BONANZA!
(ONSDAG-LØRDAG)
Vi setter sammen et fantastisk skalldyrplatå til dere utefra råvaretilgjengelighet.
Dette blir servert på et 2 etg. høy platå.
Eksempel på utvalg:
krabbeklør, reker østers, kongekrabbe, hummer, kamskjell, blåskjell, fyllt krabbe.
Sereveres med aioli, urtemajones, syltet rødløk, brød.
1199,- pr. person (Minimum 2 personer)
1650.- pr. person (Minimum 2 personer)
(Prisen inkluderer ½ fl husets champagne pr. person)
NB! Forbeholdt råvaretilgjengelighet.
(Utvalget verierer fra sesong til sesong)
For beste mulige utvalg anbefaler vi at skalldyrplatå forhandsbestilles minst en dag før booking!
Fisketorgets Suppefond
Her på Fisketorget lager vi sykt mye suppe. Vi prøver å gjøre vår bit, og bidra til fellesskapet. Derfor har vi startet Fisketorgets Suppefond, der to øre per liter suppe solgt går til et godt formål.
Supp-O-Graf
Supp-O-Grafen viser eksakt hvor mye suppe vi har solgt hittil i år. Til høyre er en oversikt over hvor mye suppe vi har solgt, og hvor langt det er igjen til å nå vårt mål om å slå rekorden fra 2018 på 30959.54 porsjoner