Velkommen til Fisketorget

Vi driver kombinert butikk- og sjømat restaurant på samme tomt som det alltid har blitt solgt sjømat i Stavanger, nemlig innerst i vågen. På denne tomten har fiskehandlere stått og solgt sjømat i over 150 år.

I 2012 ble Fisketorget Stavanger AS opprettet og har siden da hatt samme eiere, med Karl Erik Pallesen i spissen. De øvrige eierne er Lars Olav Hetland, Stein Erik Alvestad og Carl Erik Aadnøy.

Disse 4 eier også produksjon og catering firmaet Matboden Rogaland As, som produserer en del av varene vi selger i butikken.

Vi har til sammen 12 heltidsansatte og 10-15 ekstrahjelper fordelt på høysesongen i de forskjellige avdelingene.

Fisketorget i Stavanger skal fremstå som et innovativt og fremtidsrettet sjømatutsalg, hvor høy kvalitet og ferskhetsgrad, stort utvalg, solid kompetanse og ekstraordinær servicegrad preger virksomheten.

Joachim har lang erfaring fra kjøkken som kokk. Han har jobbet hos oss siden våren 2018 og elsker å prate «mat» med kundene sine. For joachim er det helt umulig å ikke gi gode råd! Han elsker sjømat og liker å lage mat med annerledes smaker!

Håvard har tross sin unge alder masse av erfaring som kokk. Han hadde sin læretid hos Tango/Fish & cow, deretter gikk turen videre til Mondo. Håvard har god erfaring innen konkurranse som comis, både i årets kokk og Bocuse d`or. Det ble Gull i EM 2018 og bronse i VM 2019. Han er en systematiker, å elsker når det er full fart og stormende jubel.

 

Pin It on Pinterest