Om oss

Velkommen til Fisketorget

Vi driver kombinert butikk- og sjømatrestaurant på samme tomt som det alltid har blitt solgt sjømat i Stavanger, nemlig innerst i Vågen. På denne tomten har fiskehandlere stått og solgt sjømat i over 150 år.

I 2012 ble Fisketorget Stavanger AS opprettet og har siden da hatt samme eiere, med Karl Erik Pallesen i spissen. De øvrige eierne er Lars Olav Hetland, Stein Erik Alvestad og Carl Erik Aadnøy.

Disse fire eier også produksjon og catering firmaet Matboden Rogaland As, som produserer en del av varene vi selger i butikken.

Vi har til sammen 25 heltidsansatte og 10-15 deltidsansatte fordelt på de forskjellige avdelingene, som varierer med sesongen.

Fisketorget i Stavanger skal fremstå som et innovativt og fremtidsrettet sjømatutsalg, hvor høy kvalitet og ferskhetsgrad, stort utvalg, solid kompetanse og ekstraordinær servicegrad preger virksomheten.

Kontakt oss:

Fisketorget Stavanger
Strandkaien 37
4005 Stavanger

Telefon: 51 52 73 50

Restaurant og booking

bestilling@fisketorget-stavanger.no

Forespørsler og reservasjoner

Sjømatutsalget

post@fisketorget-stavanger.no

Generelle henvendelser (catering, eventer, relevante spørsmål til drift)

Nettbestilling

fiks-ferdig-fisk@fisketorget-stavanger.no

Henvendelser om Fiks ferdig fisk og nettbutikk

Karl Erik Pallesen

Karl Erik Pallesen

Innehaver, kokk & Fiskehandler

kep@fisketorget-stavanger.no

Tidligere landslagskokk Karl Erik Pallesen er medeier og matfaglig ansvarlig på Fisketorget, og har vært med siden dag én. Han har konkurrert mye som kokk, både på kokkelandslaget, individuelle konkurranser og som coach i årets kokk 2015 og 2017.

Lars Erik Kristiansen

Lars Erik Kristiansen

Daglig leder

post@fisketorget-stavanger.no

Lars Erik startet som Butikkselger på Fisketorget i 2014,  og har siden hatt roller som kokk, souschef, Driftsjef, og til slutt Daglig Leder siden oktober 2017. Han er en allsidig person som liker både kjøkken, organisering og salg i butikk.

Martin Apelskog

Martin Apelskog

Restaurantsjef

martin@fisketorget-stavanger.no

Martin har også jobbet hos oss siden åpning, og vært med å bygge det som Fisketorgets restaurant er blitt i dag. Han har lang erfaring fra forskjellige restauranter i Stavanger, og har jobbet som bartender i inn- og utland. Han elsker høyt tempo, super servicegrad og godt humør.

Magnus Svendsbø

Magnus Svendsbø

Kjøkkensjef

kjokken@fisketorget-stavanger.no

Magnus har vært med oss i mange år og har tross sin unge alder lang fartstid hos oss på Fisketorget.
Det hele startet under gladmatfestivalen, da han i en alder av 14 år var med på å anrette og selge gladmatretter. Resten er historie!

Magnus har deltatt i en rekke konkurranser og utmerket seg meget bra, blant annet ved å bli norgesmester for kokkelærlinger i 2019.
Han er en strukturert leder, som setter det å skape et trygt miljø for de ansatte veldig høyt.

Jeanett Samuelsen

Jeanett Samuelsen

Assisterende restaurantsjef

Runa Ailin Kvendseth

Runa Ailin Kvendseth

Konsept- og matfaglig ansvarlig