Bestill julefisk

Bestill Julefisk fra Fisketorget

Hentes 23. eller 30. desember

Nå kan du forhåndsbestille julefisken hos byens mest eksklusive fiskedisk. Vi prioriterer alltid lokalfanget sjømat fremfor langreiste varer, og tar nå i mot forhåndsbestilling på torsk, kveite og hummer.

FISKEDISKEN

Dette er byens mest eksklusive fiskedisk.
Her får du fantastiske, dagsferske råvarer fra lokale leverandører. I tillegg til tradisjonelle råvarer som reker, krabbe, håndskjærte fileeter og hel fisk, tilbyr vi eksklusive varer som ferske kamskjell, østers, sushi, hummer, hjemmelagde silderetter, fantastiske klippfiskvarianter, eksklusive Ritz produkter og mye mer.

Kjøledisken er ca 6 m lang og fyller rundt 150 kg med fersk sjømat. I tillegg har vi et stort basseng hvor vi har levende sjøkreps.
Vi prioriterer også alltid lokalfanget sjømat fremfor langreiste varer.
Vårt mål er å ALLTID kunne levere den sjømaten kunden forespør, men noen varer kan ta litt lengre tid enn andre, og enkelte kan være umulig på grunn av sesong, vær og vind.

En av de tingene vi selger mest av i butikken er våre egne fiskekaker. Vi har solgt 2 200 000 stk siden vi åpnet. Disse kommer med og uten løk og mange tar omvei for å få med seg en til to varme fiskekaker. Våre fiskekaker selges også i restauranten.

På huset besitter vi masse kompetanse som vi mer enn gjerne deler med deg. Det vil være seg middagstips, hvordan du behandler og tilbereder dine råvarer, eller tips til oppbevaring og holdbarhet. Spør oss gjerne om hjelp.

ÅPNINGSTIDER:

Fiskedisken
Mandag-fredag 10:00 – 17:00
Lørdag  09:00 – 15:00
Søndag: stengt 

Restaurant
Mandag – Lørdag: 11.00 – 00.00
(Kjøkkenet stenger 22.00)​

Matkassen

Fiks Ferdig Fisk

Fiks Ferdig Fisk er vår «ta-med-hjem» løsning, der vi stiller med råvarene og menyen, og du står for tilberedning og servering hjemme.

Det eneste du må gjøre for å briljere på kjøkkenet, er å følge kokkenes instrukser. Alle råvarene er nesten ferdig slik at du i løpet av 20 min får et fullverdig restaurant måltid, hjemme på ditt eget kjøkken. Sunt, smakfullt og enkelt.
Du bestemmer antall personer og om du ønsker 2 eller 3 retter.

Les mer og bestill her

Smak av kysten

Sesongkalender: