Om oss
Velkommen til Fisketorget
Vi driver kombinert butikk- og sjømatrestaurant på samme tomt som det alltid har blitt solgt sjømat i Stavanger, nemlig innerst i Vågen. På denne tomten har fiskehandlere stått og solgt sjømat i over 150 år.
I 2012 ble Fisketorget Stavanger AS opprettet og har siden da hatt samme eiere, med Karl Erik Pallesen i spissen. De øvrige eierne er Lars Olav Hetland, Stein Erik Alvestad og Carl Erik Aadnøy.
Disse fire eier også produksjon og catering firmaet Matboden Rogaland As, som produserer en del av varene vi selger i butikken.
Vi har til sammen 25 heltidsansatte og 10-15 deltidsansatte fordelt på de forskjellige avdelingene, som varierer med sesongen.
Fisketorget i Stavanger skal fremstå som et innovativt og fremtidsrettet sjømatutsalg, hvor høy kvalitet og ferskhetsgrad, stort utvalg, solid kompetanse og ekstraordinær servicegrad preger virksomheten.

Sjømatutsalget
Generelle henvendelser (catering, eventer, relevante spørsmål til drift)
Nettbestilling
fiks-ferdig-fisk@fisketorget-stavanger.no
Henvendelser om Fiks ferdig fisk og nettbutikk

Karl Erik Pallesen
Innehaver, kokk & Fiskehandler
Tidligere landslagskokk Karl Erik Pallesen er medeier og matfaglig ansvarlig på Fisketorget, og har vært med siden dag én. Han har konkurrert mye som kokk, både på kokkelandslaget, individuelle konkurranser og som coach i årets kokk 2015 og 2017.

Lars Erik Kristiansen
Daglig leder
Lars Erik startet som Butikkselger på Fisketorget i 2014, og har siden hatt roller som kokk, souschef, Driftsjef, og til slutt Daglig Leder siden oktober 2017. Han er en allsidig person som liker både kjøkken, organisering og salg i butikk.

Martin Apelskog
Restaurantsjef
martin@fisketorget-stavanger.no
Martin har også jobbet hos oss siden åpning, og vært med å bygge det som Fisketorgets restaurant er blitt i dag. Han har lang erfaring fra forskjellige restauranter i Stavanger, og har jobbet som bartender i inn- og utland. Han elsker høyt tempo, super servicegrad og godt humør.

