Ledige stillinger

Søk jobb hos byens beste
sjømatutsalg og restaurant!

Fisketorget Stavanger er sjømatutsalg og restaurant midt i hjertet av Stavanger, med 25 ansatte og 10-15 deltidsansatte, fordelt på 3 avdelinger.

Vi tilbyr en trygg jobb med en sterk merkevare, konkurransedyktige betingelser, god støtte fra resten av teamet og stolte, offensive eiere.

Vi søker
sjømathandler/ butikkmedarbeider

Søknadsfrist: 1. september
Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Strandkaien 37, 4005 Stavanger

På grunn av stadig vekst er vi nå på utkikk etter rett person for å tre inn i rollen som sjømathandler og butikkmedarbeider i vårt sjømatutsalg.

Vi ser først og fremst etter:

  • en dyktig og entusiastisk person som kan ferskvare, sjømat og disksalg.
  • en kvalitetsbevisst kremmer som skjønner at kvalitet og økonomi går hånd i hånd.
  • en som liker å jobbe tett i team og sprer kunnskap og entusiasme.

Ansvarsområder

Som sjømathandler hos oss vil dine oppgaver være varierende, men hovedsakelig bestå av:

  • å betjene kunder i sjømatutsalget, på telefon og e-post.
  • produksjon & pakking av våre mersalgsprodukter og matkasser.
  • oppfølging av nettbutikk.

Din aller viktigste oppgave vil være å gi våre kunder en god veiledning og gode matopplevelser, slik at de kommer tilbake gang etter gang for ny inspirasjon og for å lykkes med våre råvarer.

Er dette noe for deg? Send CV og søknad til:

Daglig leder, Lars Erik Kristiansen
Tlf: +47 905 77502
Epost: post@fisketorget-stavanger.no

Vi søker kokk med fagbrev

Søknadsfrist: 30. august
Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Strandkaien 37, 4005 Stavanger

På grunn av stadig vekst ønsker vi å styrke laget med riktig person person i rollen som kokk med fagbrev til vårt kjøkken. Vi inviterer deg til å ta del i et innovativt miljø, og er på leting etter noen som viser stor interesse og stort engasjement i sin arbeidshverdag. 

Vi ser først og fremst etter noen som:

  • motiveres av å være i et kreativt miljø.
  • har genuin lidenskap for matlaging hvor smak og råvarer er i fokus.
  • er en lagspiller som er fleksibel og stiller opp for sine kollegaer.
  • tar ansvar for eget arbeid og gjennomfører sine oppgaver på en selvstendig måte.
  • ser og løser problemer effektivt, gjerne før de oppstår og på lavest mulig nivå.
  • fungerer godt under press og opptrer raskt og besluttsomt når det kreves.
  • tar initiativ og er med på å spre arbeidsglede og bygge godt arbeidsmiljø.
  • er en dyktig kokk med god struktur og organisering av sitt arbeid, som setter klare og tydelige mål for seg selv og teamet som en blir en del av. 

En kokk hos oss bør være noen som liker å arbeide tett på gjester og kollegaer, og gjerne tar initiativ til interaksjon med våre gjester. Som motiverer kollegaer ved blant annet å jevnlig gi tydelige, konkrete og relevante tilbakemeldinger, deler villig av egen erfaring og kunnskap for å fremme mestring og utvikling hos enkeltindivid og som team.

Er dette noe for deg? Send CV og søknad til:

Runa Kvendseth – Konsept- og matfaglig ansvarlig
Epost: runa@fisketorget-stavanger.no

Vi søker servitør

Søknadsfrist: 10. august
Ansettelsesform: Deltid
Arbeidssted: Strandkaien 37, 4005 Stavanger

På grunn av stadig vekst ønsker vi nå å styrke teamet med fler servitører.

Vi ser først og fremst etter:

  • en entusiastisk servitør med erfaring fra a-la carte- og selskapsservering.
  • en serviceminded, smilende person som legger stor vekt på gjestens matopplevelse.
  • en som liker å jobbe i høyt tempo, og med menyer som varierer daglig.
  • en som har evnen til å omstille seg raskt, glimt i øyet og er glad i mennesker.
  • en som har interesse for vin, øl og drikke i kombinasjon med mat
  • en som liker å ha det gøy på jobb og evner å skape et godt arbeidsmiljø og samtidig alltid er profesjonell mot gjestene.

At man kan forstå og gjøre seg forstått på norsk/skandinavisk i tillegg til engelsk er et absolutt krav.

Din viktigste oppgave blir å gi våre kunder en god matopplevelse, ivareta vårt gode renommé,  slik at de kommer tilbake gang etter gang,

Er dette noe for deg? Send CV og søknad til:

Restaurantsjef, Martin Apelskog
Epost: martin@fisketorget-stavanger.no