Enten du drar til fjells eller skal nyte påsken hjemme kan vi kan friste med vår 3-retters meny som kan nytes onsdag, torsdag eller fredag i påsken.

 

 

Fiks ferdig påskemiddag – rett hjem på ditt kjøkken

Ville det ikke vært flott å få påskemenyen ferdig forberedt av profesjonelle kokker? Maten er enkel å tilberede, smakfull og nøye sammensatt av våre kokker.

Vi har også satt sammen en nøye utvalgt drikkeanbefaling som du mottar på mail.

Din Fiks Ferdig Påskekasse hentes oss hos onsdag 16. april før kl 17:00. Påskemiddagen kan tilberedes og serveres onsdag, torsdag eller fredag, 16. — 18. april.

Påskens meny

Fiks Ferdig Fisk

Påskekassen hentes i sjømatutsalget hos Fisketorget Stavanger onsdag 16. april før kl 17:00, og kan nytes onsdag, torsdag eller fredag i påsken.

Påskens meny:

Fisketorgets fiskesuppe
Fisk, reker, julienne grønnsaker
gressløk og sprøtt brød
ALLERGENER: FISK, SKALLDYR, SELLERI, SULFITT, MELK, HVETE

Pannestekt kveite fra Hjelmeland
Fondantpotet, syltet rødløkskompott
Grillet brokkolini og grønne erter
Neper og grillet sitronkrem
Blåskjellveloute
ALLERGENER: BLØTDYR, MELK, FISK, SULFITT, SELLERI

Hvit sjokolade og sitrusterte
Karamellisert sjokolade og sitruskaramell
ALLERGENER: MELK, HVETE, EGG

Pris kr 595,- per person.

Siste frist for bestilling på nett er fredag 11 april kl. 17:00.

 

Lurer du på noe? Spør Lars-Erik!

På huset besitter vi masse kompetanse som vi mer enn gjerne deler med deg. Dette kan omfatte råd om middagsforberedelser, tips om riktig behandling og tilberedning av ingredienser, samt råd om lagring og holdbarhet.

Ikke nøl med å be om vår hjelp når som helst.

Lars Erik Kristiansen
fiks-ferdig-fisk@fisketorget-stavanger.no

Slik gjør du:

1

Planlegg et selskap med gode venner, kolleger eller familie. Bestill årets Fiks Ferdig Påskemiddag fra Fisketorget. Maten kan nytes onsdag, torsdag eller fredag.

Husk: dette skal først og fremst være gøy og inspirerende!

2

Hent matkassen i sjømatutsalget hos Fisketorget onsdag 16. april. Kjøp inn vin eller annen drikke.
Vintips og tilberedningsanvisninger følger med hver matkasse.

3

Alle råvarene er nesten ferdige, slik at du i løpet av 20 minutter får et fullverdig restaurantmåltid hjemme på ditt eget kjøkken.

Du kan følge kokkens instrukser til punkt og prikke, eller improvisere etter smak og humør.

4

Server, sitt ned, slapp av og nyt. Ta deg et glass vin og smil, mens dine bordgjester lar seg imponere av dine kulinariske ferdigheter.

Sunt, smakfullt og enkelt.