
Spis årets 17. mai middag hos Fisketorget Stavanger!
Speket og lettrøkt ørret
Rugchips og pepperrot
Ørretrogn, agurk og dillemulsjon
Allergener: fisk, egg, melk, rug, sennep, sulfitt, hvete
Skalldyrbisque
Stekt sjøkrepshale, blåskjell, reker
juliennegrønnsaker, eplekrem og fennikelcrudite
Allergener: skalldyr, sulfitt, melk, bløtdyr, selleri
Pannestekt kveite fra Hjelmeland
Grillet brokkolini, nykål, neper og reddik
potetkrem, chips og karse
blåskjell- og epleveloute
Allergener: fisk, melk, selleri, bløtdyr
Lun rabarbrakake
Mascarpone, hvit sjokolade, sprø havre og ferske jordbær
Allergener: melk, mandel, havre, hvete, melk, egg
Skal du feire hjemme?
Bestill vårt Skalldyrplatå som takeaway!
Nå kan du legge inn bestilling på Fisketorgets skalldyrplatå i vår nettbestilling! Klikk på lenken under, send inn din bestilling og hent ditt fiks ferdige skalldyrplatå, klart til å nytes på den store dagen.
Produktet skalldyrplatå kan kun bestilles frem til 16 mai og må hentes i sjømatutsalget den dagen.
Lurer du på noe angående reservasjon av bord?
Ta kontakt med oss på bestilling@fisketorget-stavanger.no eller telefon 51 52 73 50.