«Dette er jækla godt, bravo!»

— Aftenbladet

Fisketorget vant Årets Gladmatrett 2019, og fikk terningkast 6 i Aftenbladet og Rogalands avis

Prisen for årets Gladmatrett ble Fisketorget for sin Gladmatrett, nesten rå torskefilet med tangemulsjon, havsalat med små urter fra Brimse, rugsprø og gressløkdressing.

«Karl Erik Pallesen er en fining. I tillegg til
å drive en god restaurant, har han en rekke jern i ilden og et stort hjerte for matfylket. Fisketorget er en gjenganger i toppen av Aftenbladets Gladmat-tester. Årets bidrag er nesten rå torskefilet, med tangemulsjon, havsalat med små urter fra Brimse, rugsprø og en delikat gressløkdressing. Dette er jækla godt. Bravo!»

– Harald Birkevold, Aftenbladet

Du kan selv oppleve smakene fra årets Gladmat hjemme på ditt eget kjøkken – besøk fiskedisken på Fisketorget. Dette er byens mest eksklusive fiskedisk. Her får du fantastiske, dagsferske råvarer fra lokale leverandører.

Vi tilbyr også matkassen «Fiks Ferdig Fisk», der vi stiller med råvarene og menyen, og du står for tilberedning og servering hjemme. Alle råvarene er nesten ferdig slik at du i løpet av 20 minutter får et fullverdig restaurant måltid, hjemme på ditt eget kjøkken. Sunt, smakfullt og enkelt.

BESTILL BORD HOS OSS ELLER PRØV VÅR «FIKS FERDIG FISK» MATKASSE:

Fisketorgets Suppefond

Her på Fisketorget lager vi sykt mye suppe. Vi prøver å gjøre vår bit, og bidra til fellesskapet. Derfor har vi startet Fisketorgets Suppefond, der to øre per liter suppe solgt går til et godt formål.

Supp-O-Graf

Supp-O-Grafen viser eksakt hvor mye suppe vi har solgt hittil i år. Til høyre er en oversikt over hvor mye suppe vi har solgt, og hvor langt det er igjen til å nå vårt mål om å slå rekorden fra 2018 på 30959.54 porsjoner