FISKETORGET I STAVANGER
Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst.
Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag.
Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer.
Ingen resultater funnet
Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.
Ingen resultater funnet
Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.
Dagens Meny
Åpningstider
Mandag – Tirsdag: 11 – 17(Kjøkkenet stenger 16:00)
Onsdag – Lørdag: 11 – 22.30(Kjøkkenet stenger 21.00)
Mandag – Fredag: 10 – 17
Lørdag: 10 – 15
Fisketorgets Suppefond
Her på Fisketorget lager vi sykt mye suppe. Vi prøver å gjøre vår bit, og bidra til fellesskapet. Deler av suppe-omsettingen vil gå til et viktig veldedig formål.
Supp-O-Graf
Supp-O-Grafen viser eksakt hvor mye suppe vi har solgt hittil i år. Til høyre er en oversikt over hvor mye suppe vi har solgt, og hvor langt det er igjen til å nå vårt mål om å slå rekorden fra 2018 på 30959.54 porsjoner

Bordbestilling og åpningstider
Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer. Et uformelt, koselig sted. Med vennlig og effektiv service. Vinkartet er profesjonellt utarbeidet av dyktige vinkelnere, og utfyller rettene på en unik måte.

Råvarer og samarbeidspartnere
Her får du fantastiske, dagsferske råvarer fra lokale leverandører. I tillegg til tradisjonelle råvarer som reker, krabbe, håndskjærte fileeter og hel fisk, tilbyr vi eksklusive varer som ferske kamskjell, østers, sushi, hummer, hjemmelagde silderetter, fantastiske klippfiskvarianter, eksklusive Ritz produkter og mye mer.