Leverandører

Lerøy Delico AS

Lerøy Delico AS

Ledende, lokal sjømatgrossist, som er Lerøy Sjømatgruppens representant i Rogaland. Medarbeiderne her har lang fartstid i fra bransjen. Bedriften er veldrevet og solid og med et omfattende, lagerført sortiment, samt et enormt nettverk.

Sirevaag AS

Et tradisjonsrikt mottak som er plassert strategisk riktig i forhold til fiskeflåten lokalt. Foruten mottak av fisk og skalldyr, er det også videreforedling av lokale råvarer ved anlegget. Her produseres fullt spekter av røkevarer, lettsalting, filetering, luting og annen håndskjæring av råvarer som kommer inn over egen kai eller blir fraktet fra andre lokale mottaksanlegg.

Åkra Sjømat AS

Åkra Sjømat AS

Er en krabbeprodusent, mottaksanlegg og de har også litt fin foredling av råvarer, som fiskematproduksjon og håndfiletering. Her lander også betydelige mengder fisk og reker som vi, i større grad, ønsker å utnytte lokalt. Åkra Sjømat driver i moderne lokaler på Karmøy og har lang og god erfaring i foredling av sjømatprodukter av topp klasse. Hovedproduktet er fersk fylt krabbe, som er en etterspurt vare, flere steder i landet.

Rennesøy Reker AS

er også blant våre samarbeidspartnere. Dette er også et lokalt mottak for fisk og reker og det har eksistert et samarbeid mellom Vassøy Krabbe og Rennesøy Reker i lang tid, dog ønsker vi nå å utvide dette samarbeidet.

Marine Harvest

Marine Harvest

Marine Harvest Norway har virksomhet langs hele norskekysten fra Agder til Nordland og driver i hele verdikjeden fra stamfisk, rogn, matfisk, foredling og distribusjon til salg. Vi er Norges største oppdrettsselskap med 25 prosent av landets totale lakseproduksjon.

Mikals Laks

Mikals Laks

En velrenomert produsent av høykvalitets røkelaks, som har sin foredling i Hjelmeland. Denne bedriften har flere NM-titler bak seg og har et veldig godt rykte i markedet. Vi vil tilby et variert utvalg av produkter fra denne produsenten.

Vassøygutt AS

Er en lokal fiskebåt, som har spesialisert seg på teinefiske etter levende sjøkreps. Dette skal vi promotere, gjennom kjøp fra mottaksstasjonen.

Kvitsøy Edelskjell

Vil være med å profilere lokale skjelltyper gjennom Fisketorget i Stavanger. Daglig leder, Petter Aanonsen, uttaler at han ønsker et tett og nært samarbeid for å formidlet historie og produkter på en god måte, lokalt. Vi arbeider også for å få på plass en slik avtale med Asbjørn Drengstig, ved oppdrettsanlegget for hummer på Kvitsøy, noe som jeg absolutt tror vi kan få til, i løpet av kort tid.


Åpningstider Torjå

Man - Fre: 10 - 17
Lørdag: 9 - 16

Åpningstider Vågen

Man - Lør: 11 - 24
(Kjøkkenet stenger 22)